Wednesday, 26 August 2015

Malva pudding




Malva pudding 
(Serves 6 – 8)    
375 ml milk
45 ml butter
30 ml smooth apricot jam
20 ml vinegar
2 extra large eggs
200 ml sugar (150 g)
375 ml Snowflake cake flour (210 g)
5 ml bicarbonate of soda
10 ml baking powder
3 ml salt
Sauce
250 ml ideal milk
125 ml sugar (100 g)
60 g butter or margarine
5 ml vanilla or caramel essence
              

 
1. Place milk, butter and jam in a pot. Stir over low heat until butter and jam
melted. Add the vinegar to the milk mixture and set aside.
2. Whisk the egg and sugar in a bowl until light and fluffy.
3. Sift dry ingredients and add to egg mixture, alternating with milk mixture.
Pour into a large, greased baking dish and bake in a preheated oven at 180 °C
for 45 – 60 minutes.
4. Sauce: Combine ideal milk, sugar and butter in a small heavy-based saucepan. Simmer for about 2 minutes. Remove from heat and add essence. Remove pudding from oven, prick
with a fork all over and pour hot sauce over.

2 comments:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

    ReplyDelete
  2. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

    ReplyDelete