Vandag is die lewe al vir ons so maklik gemaak. Jy kan 'n sakkie deeg gaan koop en binne 'n kort tydjie die heerlikste vetkoeke, brood ens bak. En hierdie deeg vries ook lekker, haal net uit en laat rustig ontvries op die kas, knie weer effe deur en gebruik soos gewoonweg.
Laat deeg rys en knie weer af met gebotterde hande Maak balletjies en laat hulle 'n bietjie rus op 'n meel bestrooide oppervlakte. Ek gebruik sommer 'n skimbord dan is dit maklike om skoon te maak.
Klaar gemaakte witbrood deeg (Spar)
Meel
Botter
Olie
Meel
Botter
Olie
Laat deeg rys en knie weer af met gebotterde hande Maak balletjies en laat hulle 'n bietjie rus op 'n meel bestrooide oppervlakte. Ek gebruik sommer 'n skimbord dan is dit maklike om skoon te maak.
Braai in lou warm olie, dis die truuk - al gaan dit stadig.
Braai aan beide kante tot goud bruin.
Dreineer op kombuis Papier.
Braai aan beide kante tot goud bruin.
Dreineer op kombuis Papier.
Lekker smul aan die vetkoeke
hoe maak mens die deeg aan soos spar sin gebruik mens koekmeel of broodmeel
ReplyDelete