Moeg vir
die winkel se vleiskoekies, dan
is dit tyd om jou
eie te maak.
Vleiskoekies
Bestandele:
500g Beesmaalvleis (probeer ook volstruismalvleis)1 Eier, Geklits
1 sny Witbrood, boord word in die melk geweek
100ml Melk
Sout en vars Swartpeper
10ml Worcestersous
60ml Pietersielie, fyn gekap
Metode:
Meng al die bestanddele vir die vleiskoekie in ‘n groot mengbak. Verdeel
die maalvleismengsel in vier en vorm elk in ‘n koekie. Gebruik
‘n maatkoppie
of metaalvormpie om ewe groot vleiskoekies te vorm. Verkoel
Wenk: Maak die vleiskoekies ‘n paar maal aan en bevries dit wat jy nie dadelik gaan voorsit nie. Bedek elke koekie individueel
met kleefplastiek. Dit kan sowat 3 maande gevries
bly
No comments:
Post a Comment