Tuesday, 30 July 2024

LAMB SHANKS


Niks so lekker as 'n stukkie skaapvleis nie.  Hierdie vleis het van die been geval so doek sag was dit.

LAMB SHAN

4             lamskenkels

1                    bottle griekse / franse slaaisous

3             suurlemoene, in kwarte gesny

1             ui in kwarte gesny

2                    heel knoffelbolle, gehalveer

1                    takkies vars origanum

2             takkies vars roosmaryn

        Sout en peper na smaak

 

Plaas die lam in ‘n oondkastrol en giet die slaaisous oor. 

Sit die suurloemoen, ui, knoffel en vars kruie by en geur met sou ten peper.

Siut die deksel op of maak toe met foelie en plaas in die oond by 160˚C vir 3 – 3h30 ure.

Bedien met kapokaartappels / rys

 

 

**           Ek het die gereg in my elektriese stoompot gemaak.

 

No comments:

Post a Comment